Selectie van appartementen die op weg zijn naar aardgasvrij

Met onze focus op flats en appartementencomplexen van woningcorporaties, VvE’s en zorginstellingen versnelt Energy Bridge het proces om deze aardgasvrij te maken. Met de meest up-to-date kennis, aanbod van techniekonafhankelijke oplossingen en de garantie op een blijvend warme woning biedt Energy Bridge bewoners en vastgoedeigenaren zekerheid.

Energy Bridge biedt voor woningcorporaties, VvE’s en zorginstellingen een ‘warmte as a service’ contract. Deze contracten heten respectievelijk Corporatiewarmte, VvEwarmte en Zorgwarmte. Via dit contract betaalt de gebruiker niet meer dan nu voor zijn gebruik en zijn de zorgen rondom het beheer, onderhoud en vervangingen afgedekt door een jaarlijkse vaste prijs. De totale ‘warmte-as-a-service’-prijs is niet hoger dan bij de traditionele, 100% aardgasgestookte installatie.

Intussen heeft Energy Bridge vele flats en appartementencomplexen van 12 tot 120 woningen in onderzoek en werkt de eerste projecten uit richting realisatie met een 'warmte-as-a-service'-contract. In een heel korte tijd hebben we zoveel kennis opgebouwd dat we nu kunnen versnellen in onze aanpak en in onze oplossingen. Zo kunnen we steeds betere voorstellen aanbieden, met een steeds hogere CO2-reductie per geïnvesteerde euro!

Wilt u graag meer weten wat Energy Bridge voor uw gebouw kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op.