Commercieel vastgoedcommercieel vastgoed

Als eigenaar én als huurder heeft u te maken met de energietransitie, zowel vanuit maatschappelijk belang als ook vanuit de wet- en regelgeving. Eigenaren dienen hun kantoren in 2023 naar minimaal Label C gebracht te hebben en in 2030 naar Label A. Gebruikers hebben te maken met bijvoorbeeld de Wet Milieubeheer.

Om zo effectief en kostenefficiënt mogelijk CO2 te besparen, biedt Energy Bridge voor uw kantoor een overzichtelijk stappenplan aan. Dit stappenplan is voor zowel de eigenaar als de huurder waardevol, biedt zekerheid voor bevoegd gezag en is ‘uw roadmap naar aardgasvrij’.

Energy Bridge richt zich specifiek op de warmte- en koudelevering voor uw kantoor en kan deze stappen ook voor uw (laten) realiseren en het resultaat voor een langere tijd garanderen. Via de reductie op aardgasinkoop wordt de investering terugverdiend. Zo lost Energy Bridge de bekende split incentive-discussie op tussen de eigenaar en de huurder. Eventueel kan Energy Bridge de warmte- en koudelevering van uw kantoor overnemen waarbij wij zowel de zorg als het risico van u overnemen.

Wilt u ook concrete stappen maken om uw kantoor naar fossielvrij te brengen? Neem dan contact op met Energy Bridge.

Kijk hier voor een voorbeeld van onze aanpak van commercieel vastgoed.