Met Corporatiewarmte snel en eenvoudig richting CO2-neutraal

Als woningcorporatie heeft u een grote opgave om uw vastgoedportefeuille te verduurzamen. Wij hebben voor u dé oplossing voor een snelle, praktische en financiële ontzorging: Corporatiewarmte. Met comfort voor de huurders en gelijkblijvende of zelfs dalende woonlasten. Wij ontwerpen, realiseren én garanderen de overgang van fossiele naar duurzame warmte en dat maakt ons uniek!

Samen met experts uit de corporatiesector hebben wij dé oplossing ontwikkeld om complexen met blokverwarmingen te verduurzamen. Wij nemen de zorg van de woningcorporatie uit handen om complexen met een blokverwarming 100% aardgasvrij te maken. En het enige dat de huurders ervan merken is dat hun energierekening lager wordt ten opzichte van de niet-duurzame situatie.

Dankzij de warmte-as-a-service kunnen wij de investering grotendeels dekken uit de reductie van het aardgasverbruik. Daarmee kunnen de kosten voor de woningcorporaties verlaagd worden tot wel meer dan 50%.

De voordelen van Corporatiewarmte:

  • Snel: binnen één jaar tot 80% aardgasvrij en 50% CO2 reductie
  • Gegarandeerd: gegarandeerde huurdersparticipatie met gelijke woonlasten
  • Voordelig: duurzame warmte tegen lage kosten

Kijk ook op www.corporatiewarmte.nl voor meer informatie. Snel aan de slag? Doe voor uw complex een eerste quick scan op basis van 7 vragen.

vorwoco warmte