Gestapelde woningen

Uw appartementencomplex in 3 stappen natuurlijk aardgasvrij. Kan dat?

Jazeker. Doordat Energy Bridge gebruik maakt van vaste processen, kunnen woningcorporaties en installateurs sneller én goedkoper verduurzamen. Zonder overlast voor de bewoners reduceert Energy Bridge stapsgewijs en op natuurlijke momenten het aardgasgebruik. Zonder aanpassingen 'achter de voordeur'!

Met de reductie van het aardgasverbruik dekken we de investering. De warmterekening voor de bewoners volgt niet meer 1-op-1 de aardgasprijs en stijgt dus minder hard. Daarnaast neemt Energy Bridge de garantie op de warmtelevering van de VvE of corporatie over conform de Warmtewet.

Als woningcorporatie voldoet u hiermee gelijk aan uw duurzaamheidsverplichtingen van 2021. En heeft het pand een duidelijk stappenplan richting CO2-neutraal in 2050. Ook VvE’s kunnen rustig en met vertrouwen de verduurzaming van de warmtevoorziening bij Energy Bridge neerleggen. Samen doorlopen wij het stappenplan, waarbij we begrijpelijke en haalbare doelen definiëren én garanderen.

Wilt u ook aan de slag met de reductie van het aardgasverbruik in uw appartementencomplex? Zoekt u een stuk regie en overzicht in de te nemen stappen? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een kennismaking!

Kijk hier voor een voorbeeld van onze oplossing voor gestapelde woningen: Appartementencomplex in 3 stappen van aardgas af