Maatschappelijk vastgoedmaatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed kan een grote bijdrage leveren aan de CO2-reductie en heeft daarom een sterkte voorbeeldfunctie. Daarnaast wordt er verduurzaamd met maatschappelijk geld, dus daar moet goed en zorgvuldig mee omgegaan worden.

Gebouwen voor gemeenten, zorg en onderwijs kunnen met een aantal overzichtelijke stappen en op natuurlijke wijze naar aardgasvrij worden gebracht. Energy Bridge biedt hiervoor structuur aan, neemt de organisatie mee en maakt deze stappen met het technisch ontwerp concreet. Na het besluitvormingsproces kan Energy Bridge als gedelegeerd opdrachtgever deze stappen voor u laten uitvoeren, inclusief langjarige garantie.

Door haar jarenlange praktijkervaring op het gebied van warmte- en koude opwekking kan Energy Bridge deze levering ook overnemen en stapsgewijs 100% aardgasvrij maken. We garanderen het comfort voor uw gebruikers en halen uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Wilt u zekerheid dat uw maatschappelijk geld goed wordt besteed om aardgasvrij te worden, neem dan contact op met Energy Bridge.

Kijk hier voor voorbeelden van onze oplossingen voor maatschappelijk vastgoed:
  
Project 1: Vastgoedportefeuille gemeente stapsgewijs aardgasvrij
Project 2: Energievisie binnenstedelijk gebied naar energieneutraal
Project 2: Duurzame warmte voor Rijksmonument
Project 3: Roadmap monument naar energieneutraal