Uw appartementencomplex met VvEwarmte verduurzaamd

Met uw Vereniging van Eigenaars (VvE) wilt u aan de slag met verduurzaming. Met kleine maatregelen zoals LED-verlichting en extra isolerende maatregelen is iedereen het wel snel eens. Echter, de grootste CO2-producent in uw gebouw is uw aardgasgestookte CV-ketel. Voor collectieve ketels (ook wel blokverwarming genoemd) biedt Energy Bridge met VvEwarmte dé oplossing om snel en eenvoudig richting aardgasvrij te gaan en CO2 te besparen.

Om aardgasvrij te worden werkt Energy Bridge op basis van het driestappenplan Natuurlijk Aardgasvrij waarbij op natuurlijke momenten wordt verduurzaamd. Zo is het moment van vervanging van de blokverwarming de eerste stap. In deze stap wordt de grootste aardgas- en CO2-reductie behaald, waardoor er direct financieel voordeel behaald wordt. Als specialist op het gebied van collectieve warmte-installaties, zoals blokverwarming, biedt VvEwarmte de best passende technische oplossing. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale duurzame energiebronnen om zoveel mogelijk fossiele brandstof te besparen. Met betrouwbare, robuuste technieken worden bestaande installaties snel omgezet tot duurzame warmte installaties.

De overheid heeft voor VvE’s verschillende financieringsmogelijkheden ontwikkeld om de verduurzaming mogelijk te maken. Ook zijn er andere financieringsvormen vanuit de financiële sector opgezet, specifiek voor VvE's. Energy Bridge helpt de VvE met het selecteren van een passende lening tegen gunstige voorwaarden. Nadat de VvE de investering heeft gedaan, garandeert VvEwarmte via een Warmte as a Service-contract dat u langjarig de rente en aflossing kan betalen uit de reductie van aardgas. Met het aangaan van een energieprestatiecontract wordt ook gelijk de warmtelevering aan alle bewoners geborgd. Zo bent u als VvE voor een lange periode volledig ontzorgd en is uw appartementencomplex klaar voor de toekomst!

De voordelen van VvEwarmte:

  • Rente en aflossing investering wordt gedekt uit aardasreductie
  • Binnen één jaar tot wel 80% aardgas en 50% CO2 reductie
  • Garantie op continue warmtelevering voor de VvE en haar eigenaren.

Met de keuze voor VvEwarmte zet u snel en eenvoudig een grote stap om uw appartementencomplex met een collectieve warmte-installatie richting aardgasvrij en CO2-neutraal te brengen. Stel daarom niet uit tot morgen, wat u vandaag al kan doen om CO2-reductie te halen en te besparen.