Met Wocowarmte snel en eenvoudig richting CO2-neutraal

Als woningcorporatie heeft u een grote opgave om uw vastgoedportefeuille te verduurzamen. Met het vervallen van de Warmtewet per 1 juli 2019 is er voor u een geweldige mogelijkheid ontstaan om blokverwarmingen te verduurzamen zonder dat het u extra geld kost. En het voor uw huurders ook voordelig is.

Met Wocowarmte neemt Energy Bridge de zorg van de woningcorporatie uit handen om complexen met een blokverwarming 100% aardgasvrij te maken. We volgen het driestappenplan Natuurlijk Aardgasvrij waarbij op natuurlijke momenten wordt verduurzaamd. Voor eigen rekening en risico investeert Energy Bridge in de maatregelen voor warmte duurzaam op te wekken zonder dat de huurders er iets van merken. Als warmteleverancier levert zij deze duurzame warmte aan de woningcorporatie, die deze kosten in de servicekosten verrekend aan haar huurders.

In het eerste jaar wordt al een reductie tot wel 80% aardgas en minstens 50% CO2 behaald. De woningcorporatie hoeft geen extra investeringskapitaal aan te spreken en is voor minstens 15 jaar verzekerd dat de huurders het altijd warm hebben. De huurders blijven gelijke warmtelasten betalen die minder hard stijgen dan voorheen.

Voordelen voor de woningcorporatie:

  • €0 extra investeringscapaciteit nodig
  • Binnen één jaar tot wel 80% aardgas en 50% CO2 reductie
  • Gegarandeerde huurdersparticipatie met woonlastengarantie

Als corporatie kunt u ook kiezen om de warmtelasten voor uw huurders vanaf dag 1 te reduceren. Zo profiteren zowel uw huurders als u van Wocowarmte.

Met de keuze voor Wocowarmte zet u snel en eenvoudig een grote stap om gestapelde bouw met een blokverwarming richting aardgasvrij en CO2-neutraal te brengen. Stel daarom niet uit tot morgen, wat u vandaag al kan doen om CO2-reductie te halen en te besparen.

Kijk voor een project met onze oplossing: Appartementencomplex in 3 stappen van aardgas af

Klik hier om de brochure op te vragen.

woco warmte