Home > Actueel > Energy Bridge lanceert nieuwe innovatie op het Kennisplein op PROVADA!

Energy Bridge lanceert nieuwe innovatie op het Kennisplein op PROVADA!

Van 13 t/m 15 juni 2023 is het weer tijd voor de grote vastgoedbeurs PROVADA in RAI Amsterdam. Energy Bridge staat gedurende deze drie dagen op het Kennisplein van NEVAP, KERN en ASRE en grijpt deze beurs aan om haar nieuwe innovatie, de Quickscan Utiliteitsbouw, te lanceren.

U vindt ons op het Kennisplein

Het Kennisplein (in hal 12, stand 65) is opgezet door NEVAP, KERN en Amsterdam School of Real Estate. Op dit kennisplein krijgen relaties de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en kennis en innovaties met elkaar te delen. Dit gebeurt onder andere door middel van inhoudelijke sessies, die in het theater op de stand plaatsvinden.

Energy Bridge is, naast Area of People, Adviesbureau DWA, H.O.D. Nederland, Yellow Concepts en a.s.r. real estate, op het kennisplein vertegenwoordigd.

Lancering nieuwe innovatie “Quickscan Utiliteitsbouw”

Het beste moment voor het verduurzamen van een collectieve installatie is het natuurlijke vervangingsmoment. Daarmee kan nu al tot 100% aardgasreductie gehaald worden.

Tijdens PROVADA lanceert Energy Bridge de nieuwe Quickscan Utiliteitsbouw, als aanvulling
op de succesvolle Quickscan Woningbouw. Deze quickscan biedt voor uw gebouw direct inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden. Dit doen wij op basis van kengetallen die wij aan de hand van tientallen verduurzamingsprojecten hebben ontwikkeld. Met dit inzicht kunt u snel een keuze maken.

Presentatie “Uw kantoor snel Paris Proof tijdens natuurlijke vervangingsmomenten”

Wij ontvangen u graag op het Kennisplein, maar nodigen u ook uit om onze presentatie “Uw kantoor snel naar Paris Proof tijdens natuurlijke vervangingsmomenten: eenvoudig, betaalbaar en rendabel” bij te wonen. Aan de hand van een aantal voorbeelden krijgt u inzicht in manieren waarop u uw kantoor met een logisch stappenplan kunt verduurzamen.

We houden deze presentatie op dinsdag 13 juni, om 13:00 uur in het theater van het Kennisplein in samenwerking met Dutch Green Building Council. Het volledige programma en inleidende informatie vindt u op de website van PROVADA.

Zien wij u op PROVADA?

U bent van harte welkom op onze stand!
Data om te noteren:

13, 14 en 15 juni – Stand 12-65 (Kennisplein)
Bezoek de stand van Energy Bridge op PROVADA

13 juni, 13:00 uur – Stand 12-65 (Kennisplein) 
Presentatie “Uw Kantoor Snel naar Paris Proof”, door Jan-Maarten Elias (Energy Bridge) en
Martin Mooi (Dutch Green Building Council)


Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze oplossingen en hoe wij uw gebouw kunnen verduurzamen? Neem dan graag contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op