Home > Actueel > Energy Bridge scoort in de Duurzame Top 50

Energy Bridge scoort in de Duurzame Top 50

Jan-Maarten Elias, managing partner van Energy Bridge, behoort met de31e plaats van de ABN AMRO Duurzame Top 50 tot de meest duurzame personen binnen de bouw en vastgoed van Nederland. Daarmee laat Energy Bridge al direct in zijn eerst jaar zien dat het tot de koplopers behoort rondom de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Winnaar van de Top 50 is Onno Dwars, Directeur van Ballast Nedam Development.

De Duurzame Top 50 is een ranglijst van Nederlanders die over de benodigde daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving duurzamer te maken. De Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer van ABN AMRO, Duurzaam Gebouwd en NeVaP betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst vertegenwoordigt ambitieuze verduurzamingstoppers van ons land. Elk jaar verschijnen nieuwe namen op deze lijst, wat laat zien dat er continu vernieuwing plaats blijft vinden rondom thema’s als energietransitie, circulair vastgoed en gezonde leefomgeving.

Jan-Maarten staat al zeven achtereenvolgende jaren hoog in deze lijst en staat in de markt al langere tijd bekend om zijn inzet voor duurzaamheid in de bebouwde omgeving. Zijn activiteiten zijn vooral gericht op de warmtetransitie. Zijn nieuwe bedrijf, Energy Bridge zorgt voor gedegen strategisch en technisch advies en duurzame, direct toepasbare oplossingen. ‘Wij voorzien in het hele proces, van directiekamer tot ketelruimte. Met garantie! Samen met Energy Bridge kunnen vastgoedeigenaren écht stappen zetten richting volledig energieneutrale gebouwen’, aldus Jan-Maarten. Tevens is hij bestuurder van NeVaP, het innovatieplatform voor vastgoedexploitatie.

De volledige lijst is hier terug te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op