Energy Bridge viert 5-jarig bestaan

Afgelopen maand bestond Energy Bridge vijf jaar! Dat hebben we niet geruisloos aan ons voorbij laten gaan. We vierden deze mooie mijlpaal met het gehele team in de Belgische Ardennen. We gingen onder anderen op scoot-adventure met elektrische steps en daagden elkaar uit op de bowlingbaan. Tijdens de gezellige BBQ’s in de avond keken we samen uit naar de volgende vijf jaar, met als ultiem doel om naar één verduurzaming per week te groeien.

Unieke propositie in verduurzaming

Jan-Maarten Elias en Klaasjan van der Maas startten in 2019 met Energy Bridge. Vanwege de snelle ontwikkeling van duurzame technieken, zagen zij dat er grote mogelijkheden waren om snel aardgas- en CO2-reductie te halen met een lagere energierekening als resultaat. De focus kwam daarbij op het verduurzamen van bestaande gebouwen te liggen. Immers, in 2050 moeten we CO2-neutraal zijn, terwijl 80% van de gebouwen in 2050 vandaag al zijn gebouwd. De grote uitdaging ligt daarom in het verduurzamen van de huidige gebouwvoorraad. Door zich 100% hierop te richtten, kon Energy Bridge een unieke propositie en een nieuw bedrijfsmodel ontwikkelen om de verduurzaming snel, eenvoudig en schaalbaar te maken.

Inmiddels is Energy Bridge in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat jaarlijks autonoom met minimaal 20% groeit. Energy Bridge levert concreet, haar steeds groter wordende, steentje bij aan de warmtetransitie van Nederland. Daar zijn wij enorm trots op!

Meer informatie?

Wilt u weten Energy Bridge voor u kan betekenen? Neem dan graag contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op