Wij maken de warmtetransitie waar! Hoe dan?

Voor het aardgasvrij maken van zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen heeft Energy Bridge expertise 'van Boardroom tot Boilerroom'. Wij ontwerpen, realiseren en garanderen de transitie van fossiele naar duurzame warmte.

Wij helpen ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en beheerders hun gebouwen aardgasvrij te maken. Ambitie en realisme komen samen. Door onze kennis van duurzame ontwikkeling, technische ontwerpen en realisatie gecombineerd met jarenlange ervaring in exploitatie komen we snel tot haalbare, maakbare en betaalbare oplossingen.

Door van A tot Z de regie te nemen, stuurt Energy Bridge op de laagste Total Cost of Ownership en garandeert langjarig de prestaties. Techniek onafhankelijk maar vooral gericht om tot het beste resultaat te komen. En geruisloos, zonder dat de gebruikers het merken.

We denken en werken vanuit de waarde van een collectief warmtesysteem. Wij nemen de warmtelevering over en nemen de zorg van de huidige eigenaar uit handen om deze te verduurzamen. ‘Warmte as a service’ zetten wij om naar ‘Duurzame warmte as a service’.

De belangrijkste vraag van onze klanten ‘Hoe dan?’, pakken wij op vanuit de combinatie van drie expertises:

Onze toonaangevende referenties laten zien hoe wij continu deze drie expertises inzetten.