Organisatorische expertise

De energie- en warmtetransitie naar nul CO2-uitstoot is ook een organisatorisch vraagstuk. Want krijg je iedereen mee om naar een lokaal, decentraal energiesysteem over te stappen? Hoe kan je met bestaande organisaties, verenigingen van eigenaren en bewonerscollectieven op eenvoudige wijze de grootste impact maken? Heeft iedereen het einddoel voor ogen?

Energy Bridge heeft deze vragen meerdere keren met succes opgepakt. Wij nemen voor u het initiatief en gaan pragmatisch en stap voor stap te werk. Met continu het einddoel van 100% schone energie voor ogen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

Met onze jarenlange ervaring in exploitatie weten wij hoe wij het eindresultaat voor de eigenaren en bewoners kunnen garanderen. Als expert houden wij tevens alle technologische, financiƫle en juridische ontwikkelingen rondom de warmtransitie in de gaten, zodat u dat niet hoeft te doen. In deze complexe omgeving weten wij structuur, overzicht en duidelijkheid te creƫren zodat met logische en natuurlijke stappen 100% aardgasvrij gehaald wordt.

Voorbeelden van deze organisatie van transitie zijn:

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!