House of Energy: de nieuwe uitvalsbasis voor Energy BridgeHouse of Energy


Energy Bridge bevindt zich sinds kort in de House of Energy in Arnhem. Het duurzame pand, dat recent is overgenomen door Rudius Vastgoed, is gelegen op businesspark “IJsseloord 2”. Door de unieke ligging aan het Velperbroekcircuit en goede bereikbaarheid per openbaar vervoer, vormt het een uitstekend gelegen bedrijfslocatie.

Ten tijde van de oplevering in 2008 was de House of Energy één van de meest energiezuinige kantoorgebouwen van Nederland met een warmte-koude-opslag, een zonneboiler onder het dak en een van de eerste waterstofbatterijen.

De huidige eigenaar wil van het pand weer een toonaangevend gebouw maken. Energy Bridge zal met haar expertise hierbij helpen. De House of Energy is voor Energy Bridge daarom een perfecte uitvalsbasis om de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen. U bent van harte welkom om dit mooie gebouw te bekijken en u te laten bijpraten over onze nieuwe proposities en innovaties rondom aardgasvrije gebouwen.

Bent u ook benieuwd naar onze projecten, of wilt u vandaag aan de slag om uw gebouw aardgasvrij te maken? Zet die extra stap in de warmtetransite en neem u dan contact met ons op! En hier om terug te gaan naar nieuwsberichten.