Introductie Corporatiewarmte op Energy-Up 2019


Op woensdag 2 oktober 2019 organiseert De Stroomversnelling de jaarlijkse Energy-Up, een dag waarop de sector wordt bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen rondom de energietransitie van de gebouwde omgeving. Zowel politiek, maatschappelijke organisaties, onderwijs als het bedrijfsleven komt deze dag bijeen om nieuwe kansen te vinden om nog sneller de energietransitie vorm te geven.

Tijdens deze dag staat Energy Bridge, als expert op het verduurzamen van blokverwarmingen, op de innovatiemarkt en lanceert haar nieuwe propositie Corporatiewarmte voor woningcorporaties. Met Corporatiewarmte neemt Energy Bridge de zorg van de woningcorporatie uit handen om complexen met
een blokverwarming in stappen 100% aardgasvrij te maken. Zonder extra investering en met maximale huurdersparticipatie wordt al binnen één jaar tot 80% aardgas en meer dan 50% CO2 reductie behaald.

Een voorproefje op deze dag is het interview dat Jan-Maarten Elias heeft gegeven.

Wilt u nu alvast meer informatie over Corporatiewarmte of over een ander verduurzamingsvraagstuk voor uw vastgoed? Neem dan gerust contact met ons op!