Energy Bridge lanceert www.VvEwarmte.nl

Met de toenemende vraag van appartementseigenaren en VvE beheerders rondom het aardgasvrij maken van appartementsgebouwen, heeft Energy Bridge voor deze doelgroep een nieuwe site ontwikkeld: www.vvewarmte.nl. Dit platform biedt informatie over de verduurzaming van de warmtevraag van VvE’s en deelt nieuwe ontwikkelingen rondom dit thema.

Onbekendheid warmtetransitie bij VvE's

Door de vele veranderingen vanuit de energietransitie en de grillige energieprijzen, is er veel onzekerheid bij VvE’s. Daarnaast is er ook veel onbekendheid rondom de warmtetransitie en het aardgasvrij maken van appartementencomplexen. Energy Bridge heeft daarom een aparte website opgezet als platform om VvE’s te ondersteunen in hun keuze tot verduurzamen van de warmtevraag: VvEwarmte.nl.

Tips & tricks

VvEwarmte richt zich op het reduceren van fossiele brandstoffen voor VvE’s, specifiek voor complexen met een collectieve ketel. De website geeft een praktisch stappenplan en via publicaties wordt nieuwe kennis en ontwikkelingen gedeeld. Daarnaast biedt de website van VvEwarmte ook meer inzichten wat de energietransitie voor VvE’s betekent. En praktische tips en stappen hoe je tot verduurzaming kan komen. Omdat er al veel informatie voor VvE’s beschikbaar is, wordt regelmatig verwezen naar andere sites om zo een compleet beeld te bieden zodat VvE’s zich goed kunnen informeren.

Differentiatie per segment, standaardisatie in de techniek

Energy Bridge richt zich op het aardgasvrij maken van gebouwen met een collectieve stookinstallatie. Met vastgoedeigenaren wordt intensief samengewerkt, waarbij zowel het advies, ontwerp als realisatie wordt georganiseerd. Door van A tot Z de verduurzaming aan te bieden, is het voor Energy Bridge mogelijk een prestatiegarantie af te spreken zodat de investering ook daadwerkelijk rendement oplevert en terug wordt verdiend. Vanwege de verschillen in regelgeving, besluitvormingsproces, financiering en taal ontwikkelt Energy Bridge voor elk segment de juiste propositie, met de techniek als gelijke voor alle segmenten. VvEwarmte is daarom specifiek voor VvE’s ontwikkeld.

Wilt u VvEwarmte en de ontwikkelingen rondom de warmtetransitie voor VvE’s blijven volgen? Schrijf dan in op www.vvewarmte.nl of volg ons via Facebook of LinkedIn.