Klaasjan van der Maas mede partner van Energy BridgeKlaasjan van der Maas


Per 1 september is Klaasjan van der Maas (36) als mede partner en ondernemer gestart bij Energy Bridge. Zijn passie voor een betere toekomst en zijn kennis van de toepassingen van duurzame technieken, maakt Klaasjan een goede gesprekspartner voor elke relatie van Energy Bridge die concrete stappen wil zetten in verduurzaming van gebouwen.

Klaasjan heeft een technische-wetenschappelijke opleiding in klimaattechniek en bouwfysica en heeft deze kennis aangevuld met jarenlange ervaring in project-, contract-, en tendermanagement. De laatste jaren heeft hij bij de firma Unica bijgedragen aan de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame energiesystemen en datacenters. Klaasjan, van harte welkom bij het team!

Het team van Energy Bridge komt graag in contact met gebouweneigenaren die overwegen hun warmtevoorzieningen te verduurzamen. Met bewezen technologie en uitstekende expertise in het vak zijn wij u graag van dienst als het gaat om advies, realisatie of exploitatie van uw duurzame collectieve warmtevoorziening. Kijk hier voor een selectie van onze projecten.

Wilt u weten wat het team van Energy Bridge voor uw verduurzamingsvraagstuk kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!