Warmte as a Service

Geen aardgas meer, maar duurzame warmte voor een lagere prijs

Als gebouweigenaar, beheerder of VvE bent u verantwoordelijk voor de collectieve warmtevoorziening in uw gebouw. De collectieve warmtevoorziening zorgt ervoor dat uw bewoners en gebruikers van verwarming en wellicht ook warm tapwater wordt voorzien. Met de klimaatdoelen én de steeds hoger wordende aardgasprijzen loont het om over te stappen naar een duurzaam systeem. Zeker wanneer de collectieve CV-ketel in woon- en zorgcomplexen of de koelmachine op een kantoor op korte termijn vervangen moet worden. Wij nemen de volledige verduurzaming voor u uit handen.

Gemak en zekerheid

Gezamenlijk bepalen wij de duurzaamheidsmaatregelen en verzorgen de uitvoering. De investering wordt gedaan door de partij die deze het beste kan financieren of een lening kan aangaan. En het financiële voordeel van de duurzame installatie gaat naar degene die heeft geïnvesteerd of geleend. Via een Warmte as a Service contract nemen wij uw zorg over van de werking van de duurzame installatie waarmee wij voor 15 jaar de aardgasbesparing garanderen. Wij nemen uw huidige energiecontract over, produceren duurzame warmte en leveren deze voor een lagere prijs als voorheen. Zo betaalt u voor uw gebruik van warmte. Zo bespaart u ook wanneer u minder gebruikt of zelfs gaat isoleren.

Met Warmte as a Service bent u daarom langjarig verzekerd van duurzame warmte voor een afgesproken bedrag. En kunt u ook deze verduurzaming financieren. Warmte as a Service in twee woorden samengevat: gemak en zekerheid.

Maatwerk per segment

Per segment zijn de wetgeving, besluitvorming en financieringsvormen verschillend. Wij hebben daarom onze Warmte as a Service-contracten per segment op maat gemaakt:

  • Woningcorporaties kunnen met Corporatiewarmte de collectieve warmterekening van hun gestapelde complexen fors reduceren zodat de huurders direct financieel voordeel kunnen krijgen.
  • Voor commercieel vastgoed levert Kantoorwarmte de oplossing voor de split incentive en biedt gebruikers extra comfort op het binnenklimaat
  • Voor Vereniging van Eigenaars (VvE’s) biedt VvEwarmte een specifieke aanpak dat aansluit op hun financieringsmogelijkheden en statuten
  • Voor zorginstellingen biedt Zorgwarmte zowel leveringszekerheid als kostenbesparing zodat er meer ruimte is voor hun kerntaken.

Wilt u meer weten over Warmte as a Service? Bekijk onze Projecten en neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van ons nieuws en innovaties?

Meld u aan voor onze updates

Op de hoogte blijven?