Warmte as a Service

Geen aardgas meer verrekenen, maar duurzame warmte

Als gebouweigenaar, beheerder of VvE bent u verantwoordelijk voor de collectieve warmte en/of koude voorziening in uw gebouw. De collectieve installatie zorgt ervoor dat uw bewoners en gebruikers van verwarming en eventueel ook warm tapwater of koeling wordt voorzien. Met de klimaatdoelen én de steeds hoger wordende aardgasprijzen loont het om over te stappen naar een duurzaam systeem. Zeker wanneer de collectieve CV-ketel in woon- en zorgcomplexen of de koelmachine op een kantoor op korte termijn vervangen moet worden. Wij nemen de volledige verduurzaming voor u uit handen.

Gemak en zekerheid

Gezamenlijk bepalen wij de duurzaamheidsmaatregelen en verzorgen de uitvoering. Via een Warmte as a Service contract nemen wij uw zorg over van de werking van de duurzame installatie waarmee wij voor 15 jaar de aardgasbesparing garanderen. Wij kopen bij u energie in, produceren duurzame warmte en leveren deze voor een, vooraf afgesproken, prijs. Zo betaalt u voor uw gebruik van warmte en nemen wij uw verantwoordelijkheid over voor de energetische prestatie van de duurzame installatie.

Met Warmte as a Service bent u daarom langjarig verzekerd van duurzame warmte voor een afgesproken bedrag. De energiebesparing wordt gebruikt om de extra investering te kunnen dekken. Warmte as a Service in twee woorden samengevat: gemak en zekerheid.

Maatwerk per segment

Per marktsegment is de wetgeving, het besluitvormingsproces en de financieringsvorm verschillend. Wij hebben daarom onze Warmte as a Service-contracten per marktsegment op maat gemaakt:

  • Woningcorporaties kunnen met Corporatiewarmte de collectieve warmterekening van hun gestapelde complexen fors reduceren zodat de huurders direct financieel voordeel kunnen krijgen.
  • Voor commercieel vastgoed levert Kantoorwarmte de oplossing voor de split incentive en biedt gebruikers extra comfort op het binnenklimaat
  • Voor Vereniging van Eigenaars (VvE’s) biedt VvEwarmte een specifieke aanpak dat aansluit op hun financieringsmogelijkheden en statuten
  • Voor zorginstellingen biedt Zorgwarmte zowel leveringszekerheid als kostenbesparing zodat er meer ruimte is voor hun zorgtaken.

Wilt u meer weten over Warmte as a Service? Bekijk onze Projecten en neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Neem contact met mij op