Onze aanpak

Meer informatie

De quickscan

Is uw gebouw klaar voor collectieve duurzame warmtelevering? Met de quickscan heeft u direct inzicht. Na het invullen van zeven vragen over uw huidige warmte-installaties ontvangt u een gratis adviesrapport met verschillende scenario’s over hoe uw gebouw efficiënt over kan naar duurzame warmte. Speciaal afgestemd op gebouwen van woningcorporaties, vve’s, zorginstellingen en op commercieel vastgoed. Doe de scan.

De duurzame businesscase

Samen met u bepalen we wat de beste stappen zijn naar duurzame warmte voor uw gebouw. We kijken naar de duurzame warmtebronnen in de omgeving, de gewenste installaties, de duurzame ambities en de total cost of ownership. We maken de duurzame businesscase die past bij uw vastgoedstrategie.

Het technisch ontwerp

Onze technisch specialisten gaan aan de slag met het gedetailleerd uitwerken van het ontwerp. We letten op de omgevingsfactoren, we onderzoeken of het elektriciteitsnet moet worden verzwaard en we selecteren de producten en installaties die nodig zijn. Ook gaan we op zoek naar welke aanbieders en leveranciers het ontwerp kunnen realiseren.

De geruisloze uitvoering

Met vaste realisatiepartners en met eigen monteurs installeren we de nieuwe collectieve warmte-installatie in uw complex. Dat doen we volgens een vast proces. En dat doen we geruisloos, zodat gebouwgebruikers geen hinder ondervinden van de transitie. Eventueel verzorgen we ook de communicatie richting bewoners en gebruikers.

Warmte as a Service

U ontvangt warmte as a service. Dat betekent dat u voor een vast bedrag gegarandeerd duurzame warmte krijgt geleverd. En dat de huidige energiecontracten niet hoeven te worden aangepast. Wij zorgen ervoor dat het systeem werkt en de CO2-reductie wordt behaald die we samen hebben afgesproken. En de energierekening voor de gebouwgebruikers, die gaat omlaag.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op