Vacature - Engineer/werkvoorbereider Duurzame Installaties

Over Energy Bridge

Energy Bridge is een innovatief bedrijf in Arnhem waar we werken aan het fossielvrij maken van bestaande gebouwen. We hebben de focus op collectieve, gasgestookte verwarmingsinstallaties van flats, appartementencomplexen en kantoren. Onze opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, VvE’s, zorginstellingen en kantooreigenaren, begeleiden wij in het kiezen én uitvoeren van de juiste maatregelen. Onze kracht zit in het samenwerken met opdrachtgevers, realisatiepartners en toeleveranciers. We brengen hen samen om tot de best technische en duurzame oplossing te komen. Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren duurzame warmte-installaties. We werken dus letterlijk van Boardroom tot Boilerroom. Daarbij garanderen we de prestaties van de installaties zodat we de CO2-reductie kunnen waarmaken. Door het leveren van warmte-as-a-service bieden we toekomstperspectief voor een gebouw en bieden we een voorspelbare energierekening voor de gebruiker.

Engineer/werkvoorbereider Duurzame Installaties gezocht

Door de toename van aanvragen voor advies- en ontwerptrajecten en het opstarten van een aantal realisaties, zoeken we een Engineer/werkvoorbereider Duurzame Installaties voor het ombouwen van installaties van fossiel naar duurzaam. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de techniek en calculatie voor jouw projecten: vanaf het eerste idee, het principeschema en tijdens de realisatie.Je werkt samen met het bestaande team voor het definitieve ontwerp en gebruikt jouw ervaring en netwerk van leveranciers om een bestaand gebouw aardgasvrij te maken. Tijdens de realisatie ben je met de projectleiders en monteurs verantwoordelijk voor een soepel traject waardoor de verwachtingen van de klanten waargemaakt worden. Jij bepaalt mede of het project voor zowel de klant als voor Energy Bridge een succes wordt.

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het ontwerp en realisatie van duurzame warmtetechniek bij een installateur of leverancier
 • Basisvaardigheden met Autocad/Stabicad en calculatieprogramma’s
 • Een 'just-do-it' houding, niet afwachten maar actie- en doelgericht.
 • Gericht op innovaties en continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor nog betere oplossingen
 • Klantvriendelijke houding met adviesvaardigheden
 • Passie voor verduurzaming en de warmtetransitie
 • Teamspeler met een flexibele inzetbaarheid

Wat bieden we jou?

 • Een zeer brede functie waar duurzame techniek, prijsvorming en realisatie bij elkaar komt
 • Een informeel, professioneel team dat zich als koploper in Nederland positioneert
 • Ruimte voor het ontwikkelen van jezelf en binnen ons bedrijf
 • Een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring
 • De benodigde bedrijfsmiddelen zoals mobiel en laptop

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Als deze vacature je aanspreekt, zien we graag jouw motivatie en CV tegemoet. Je kunt deze sturen naar Klaasjan van der Maas: vdmaas@energybridge.nl Ook wanneer je vragen hebt over deze vacature kan je Klaasjan bereiken op dit e-mailadres of via telefoonnummer 06-51483525.