Vacature - Monteur

duurzame warmte-installaties

Over Energy Bridge

Energy Bridge is een innovatief bedrijf in Arnhem waar we werken aan het fossielvrij maken van bestaande gebouwen. We hebben de focus op collectieve, gasgestookte verwarmingsinstallaties van flats, appartementencomplexen en kantoren. Onze opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, VvE’s, zorginstellingen en kantooreigenaren, begeleiden wij in het kiezen én uitvoeren van de juiste maatregelen. Onze kracht zit in het samenwerken met opdrachtgevers, realisatiepartners en toeleveranciers. We brengen hen samen om tot de best technische en duurzame oplossing te komen. Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren duurzame warmte-installaties. We werken dus letterlijk van Boardroom tot Boilerroom. Daarbij garanderen we de prestaties van de installaties zodat we de CO2-reductie kunnen waarmaken. Door het leveren van Warmte as a Service bieden we een voorspelbare energierekening voor de bewoner, huurder of eigenaar.

Monteur duurzame warmte-installaties gezocht

Als Monteur duurzame warmte-installaties bij Energy Bridge verricht je montagewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van vooral duurzame installaties met warmtepompen in kantoren en woongebouwen. Dit doe je samen met een leuk team van collega's. Je werkt mee om de CO2-reductie via duurzame installatietechniek waar te maken. Jij bent betrokken bij de engineering en werkvoorbereiding zodat de montage zo soepel mogelijk verloopt. Op locatie ben je het aanspreekpunt voor de werkzaamheden. Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en je helpt continu mee te denken hoe het beter en efficiënter kan.

Breed werkveld met perspectief

In jouw rol krijg je uitgebreid de kans om nieuwe technische innovaties toe te passen voor verschillende gebouwtypes. Samen met het team ontwikkel je continu nieuwe processen om heel efficiënt een bestaande installatie om te bouwen naar een duurzame installatie. Doordat we flink aan het groeien zijn, biedt deze functie je veel perspectief in de toekomst.

Wat verwachten we van jou?

 • relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (senior) of als starter / leerbaan (junior)
 • oplossingsgericht met een ‘can-do’-mentaliteit
 • in bezit van Rijbewijs B
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden
 • zelfstandig maar ook een teamspeler

Wat bieden we jou?

 • innovatieve en uitdagende installatieprojecten bij een groeiend bedrijf dat koploper is op haar vakgebied
 • een breed, informeel en professioneel team met ambitie
 • ruimte voor het ontwikkelen van jezelf met doorgroeimogelijkheden
 • veel variatie in werkzaamheden
 • een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring
 • bonus-/winstdelingsregeling

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Als deze vacature je aanspreekt, zien we graag jouw motivatie en CV tegemoet. Je kunt deze sturen naar Klaasjan van der Maas: vdmaas@energybridge.nl Ook wanneer je vragen hebt over deze vacature kan je Klaasjan bereiken op dit e-mailadres of via telefoonnummer 06-51483525.