Vacature -

Servicetechnicus

duurzame warmte-installaties

Over Energy Bridge

Energy Bridge is een innovatief bedrijf in Arnhem waar we werken aan het fossielvrij maken van bestaande gebouwen. We hebben de focus op collectieve, gasgestookte verwarmingsinstallaties van flats, appartementencomplexen en kantoren. Onze opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, VvE’s, zorginstellingen en kantooreigenaren, begeleiden wij in het kiezen én uitvoeren van de juiste maatregelen. Onze kracht zit in het samenwerken met opdrachtgevers, realisatiepartners en toeleveranciers. We brengen hen samen om tot de best technische en duurzame oplossing te komen. Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en beheren duurzame warmte-installaties. We werken dus letterlijk van Boardroom tot Boilerroom. Daarbij garanderen we de prestaties van de installaties zodat we de CO2-reductie kunnen waarmaken. Door het leveren van Warmte as a Service bieden we een voorspelbare energierekening voor de bewoner, huurder of eigenaar.

Servicetechnicus gezocht

Als servicetechnicus verricht je zelfstandig onderhouds- en servicewerkzaamheden aan (complexe) installaties met warmtepompen die Energy Bridge heeft gerealiseerd of in beheer heeft. Voor de klant ben jij het gezicht van Energy Bridge op locatie. Jij onderhoudt, repareert en modificeert installaties van uiteenlopende aard. Je lokaliseert storingen, verhelpt deze en controleert installaties op gebreken of dreigende defecten. Je verzorgt schriftelijke rapportages over uitgevoerd onderhoudswerk en/of storingen. Ook het (op afstand) bedienen en controleren van regelsystemen behoort tot jouw taken. Je bent dus de spin in het web voor onze service activiteiten. En omdat we een hecht en enthousiast team zijn waar we elkaar helpen, kan je af en toe ook worden ingezet in de realisatietrajecten.

Continu verbeteren

Omdat we van A tot Z verantwoordelijk zijn voor het verduurzamen van bestaande installaties, verwachten we dat je jouw kennis en ervaring met duurzame installaties vanuit het beheer en exploitatie overbrengt naar onze advies- en engineeringsactiviteiten. Zo wordt ons totale product en service steeds beter voor onze klanten.

Doorgroeimogelijkheden

Met onze focus op duurzame installaties en warmtepomptechnieken ontwikkel je snel nieuwe kennis en doe je ervaring op met verduurzamingstrajecten binnen bestaande gebouwen. Omdat onze klanten ook ervaringen willen uitwisselen, kan je functie ook breder worden door regelmatig potentiële klanten mee te nemen naar jouw installaties. En afhankelijk van je ontwikkelrichting, zijn er mogelijkheden om cursussen te doen voor (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden.

Wat verwachten we van jou?

 • relevante opleiding en werkervaring in een vergelijkbare functie
 • basiskennis van warmtepompen en regelsystemen
 • oplossingsgericht met een ‘can-do’-mentaliteit
 • in bezit van Rijbewijs B
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden
 • zelfstandig maar ook een teamspeler

Wat bieden we jou?

 • innovatieve en uitdagende installatieprojecten bij een groeiend bedrijf dat koploper is op haar vakgebied
 • een breed, informeel en professioneel team met ambitie
 • ruimte voor het ontwikkelen van jezelf met doorgroeimogelijkheden
 • veel variatie in werkzaamheden
 • een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring
 • bonus-/winstdelingsregeling

Solliciteren of meer weten over deze vacature?

Als deze vacature je aanspreekt, zien we graag jouw motivatie en CV tegemoet. Je kunt deze sturen naar Klaasjan van der Maas: vdmaas@energybridge.nl Ook wanneer je vragen hebt over deze vacature kan je Klaasjan bereiken op dit e-mailadres of via telefoonnummer 06-51483525.