Wat doen we en hoe?


Appartementen en utiliteitsgebouwen verwarmen met zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen. Dat is simpel gezegd wat Energy Bridge doet. We zijn gepassioneerd rondom de warmtetransitie: hoe minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen, hoe enthousiaster wij worden.

Geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Door per gebouw slim na te denken over wat wél met gestandaardiseerde mogelijkheden kan, willen wij de verantwoordelijkheid nemen om uw gebouw duurzaam te verwarmen. Zonder dat de gebruikers hier iets van merken. We willen de vrijheid hebben om onze oplossingen toe te passen, zodat we tijdens de exploitatiefase de prestaties kunnen garanderen. En om naar 100% aardgasvrij te gaan.

De combinatie van onafhankelijk advies én duurzame oplossingen is de basis om klantgerichte producten aan te kunnen bieden. Het verdienmodel is altijd gericht op de prestatie naar de eindklant. Omdat wij techniek onafhankelijk zijn, kunnen wij de beste no regret-oplossing aanbieden. We werken samen met aannemers en installateurs: hiermee delen we kennis en ervaring en worden onze gezamenlijke proposities steeds beter.

We gaan we niet voor middle of the road, maar voor best in class. Dit lukt alleen als we continu blijven nadenken of onze oplossingen voor u toegevoegde waarde brengen. We gaan daarom alleen voor de oplossing die het beste past bij uw situatie.

In onze aanpak zijn we persoonlijk en kunnen snel schakelen. Met wederzijds respect willen we u blijvend verrassen!

Onze kernwaarden zijn: vertrouwen – passie – kwaliteit – afspraak is afspraak – plezier – authentiek – samen