Wat we doen en hoe


Gebouwen verwarmen met zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen. Dat is simpel gezegd wat Energy Bridge doet. We zijn gepassioneerd rondom de warmtetransitie: hoe minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen, hoe enthousiaster wij worden. Onze focus ligt op het aardgasvrij maken van flats en appartementencomplexen voor woningcorporaties, VvE's en zorginstellingen.

Geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Door per gebouw slim na te denken over wat wél met gestandaardiseerde en digitale mogelijkheden kan, nemen wij de verantwoordelijkheid om uw gebouw duurzaam te verwarmen. Zonder dat de gebruikers hier iets van merken. We willen de vrijheid hebben om onze oplossingen toe te passen, zodat we tijdens de exploitatiefase de prestaties kunnen garanderen. En om naar 100% aardgasvrij te gaan.

De combinatie van onafhankelijk, technisch advies, duurzame oplossingen en digitalisering is voor ons essentieel om de beste propositie voor u aan te kunnen bieden. Wij overzien het hele spectrum van duurzame warmtelevering: van Boardroom tot Boilerroom. Zo borgen wij dat onze propositie na realisatie de gedane beloftes waarmaakt. Het verdienmodel is altijd gericht op deze eindprestatie en de laagste Total Cost of Ownership. Omdat wij techniek onafhankelijk zijn, kunnen wij de beste no regret oplossing aanbieden.

Wij geloven in samenwerken! Samen met klanten, adviseurs, aannemers, installateurs en toeleveranciers delen we kennis, ervaring en nieuwe ideeën. Zo worden onze gezamenlijke proposities steeds beter. En draagt Energy Bridge ook op deze wijze bij aan de versnelling van de warmtetransitie en het aardgasvrij maken van de bestaande gebouwen. Immers, alleen mét elkaar is deze warmtetransitie te realiseren!

We gaan we niet voor middle of the road, maar voor best in class. Dit lukt alleen als we continu blijven nadenken of onze oplossingen voor u toegevoegde waarde brengen. We gaan daarom alleen voor de oplossing die het beste past bij uw situatie.

In onze aanpak zijn we persoonlijk en schakelen snel. Met wederzijds respect willen we u blijvend verrassen!

Onze kernwaarden zijn: passie – afspraak is afspraak – plezier – authentiek – vertrouwen