Wat wij doen


Gebouwen verwarmen met zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen. Dat is simpel gezegd wat Energy Bridge doet. We zijn gepassioneerd rondom de warmtetransitie: hoe minder fossiele brandstoffen en meer duurzame bronnen, hoe enthousiaster wij worden. Onze focus ligt op het reduceren van CO2-uitstoot van wooncomplexen voor woningcorporaties, VvE's en zorginstellingen en commercieel vastgoed zoals kantoren. Dit kan door zoveel mogelijk aardgas te besparen met warmtepompen, maar ook zoveel mogelijk elektriciteit duurzaam op te wekken via bijvoorbeeld PV-panelen.

Geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Door per gebouw slim na te denken over wat wél met gestandaardiseerde en digitale mogelijkheden kan, nemen wij de verantwoordelijkheid om uw gebouw duurzaam te verwarmen. Zonder dat de gebruikers hier iets van merken. We willen de vrijheid hebben om onze oplossingen toe te passen, zodat we tijdens de exploitatiefase de energetische en financiële prestaties kunnen garanderen. En om naar CO2-neutraal te gaan. Dit noemen we Warmte as a Service.

De combinatie van onafhankelijk, technisch advies, duurzame oplossingen en digitalisering is voor ons essentieel om de beste propositie voor u aan te kunnen bieden. Wij overzien het hele spectrum van duurzame warmtelevering: van Boardroom tot Boilerroom. Zo borgen wij dat onze propositie na realisatie de gedane beloftes waarmaakt. Het verdienmodel is altijd gericht op deze eindprestatie en de laagste Total Cost of Ownership. Omdat wij techniek onafhankelijk zijn, kunnen wij de beste no regret oplossing aanbieden.

Wij geloven in samenwerken! Samen met klanten, adviseurs, aannemers, installateurs en toeleveranciers delen we kennis, ervaring en nieuwe ideeën. Door de regie te nemen, kunnen wij de prestaties waarmaken en garanderen. En draagt Energy Bridge ook op deze wijze bij aan de versnelling van de warmtetransitie en het reduceren van CO2 binnen de bestaande gebouwen. Immers, alleen mét elkaar is deze warmtetransitie te realiseren!

We gaan we niet voor middle of the road, maar voor best in class. Dit lukt alleen als we continu blijven nadenken of onze oplossingen de meeste toegevoegde waarde brengen. We gaan daarom alleen voor de oplossing die het beste past bij uw situatie.

In onze aanpak zijn we persoonlijk en schakelen snel. Met wederzijds respect willen we u blijvend verrassen!

Onze kernwaarden zijn: passie – afspraak is afspraak – plezier – authentiek – vertrouwen