Appartementen maken grote stappen naar CO2- en aardgasvrij

Als expert op het verduurzamen van flats en appartementencomplexen van woningcorporaties, VvE’s en zorginstellingen, maakt Energy Bridge grote stappen om CO2 te reduceren. Met de meest up-to-date kennis, aanbod van techniekonafhankelijke oplossingen, de garantie op een blijvend warme woning en de borging van lage warmtelasten, biedt Energy Bridge bewoners en vastgoedeigenaren langjarige zekerheid.

Energy Bridge biedt voor woningcorporaties, VvE’s en zorginstellingen een Warmte as a Service contract. Deze contracten heten respectievelijk CorporatiewarmteVvEwarmte en Zorgwarmte. Via dit contract betaalt de gebruiker niet meer dan in de fossiele situatie voor zijn gebruik en zijn de zorgen rondom het beheer, onderhoud en vervangingen afgedekt door een jaarlijkse vaste prijs. De totale Warmte as a Service prijs is dus niet hoger dan bij de traditionele, 100% aardgasgestookte installatie.

Intussen heeft Energy Bridge tientallen flats en appartementencomplexen van 8 tot 200 woningen onderzocht en zijn de eerste projecten verduurzaamd met een Warmte as a Service contract. De opgebouwde kennis hebben we kunnen automatiseren in ons Expertsysteem, daarmee kunnen we voor uw comple nog sneller inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Via ons Expertsysteem kunt u kosteloos via een online vragenlijst drie verduurzamingsscenario’s ontvangen.

Wilt u graag meer weten wat Energy Bridge voor uw gebouw kan betekenen? Neemt u dan graag contact met ons op.

Op de hoogte blijven van ons nieuws en innovaties?

Meld u aan voor onze updates

Op de hoogte blijven?