Revitalisatie duurzame klimaatinstallatie en WKO

Revitalisatie duurzame klimaatinstallatie en WKO

Het bestaande kantoor op het kantorenpark de Gelderse Poort in Arnhem zijn verzekeraar DAS en de Stichting Peutercentra Arnhem en Overbetuwe gehuisvest. Property View is de Property Manager en het pand is in eigendom van M7 Real Estate.

De klimaatinstallatie met een WKO is aan het einde van zijn levensduur. Daarnaast waren er ook comfortklachten in het pand. Property View heeft aan Energy Bridge eerst een advies gevraagd over de beste wijze van het geplande groot onderhoud. Verschillende opties zijn onderzocht, waaronder het revitaliseren van de huidige installatie maar ook het afkoppelen van de WKO en het plaatsen van lucht-water-warmtepompen.

Gekozen is om het huidige all-electric installatieconcept te handhaven en met de laatste technische mogelijkheden te herstellen. Daarna hebben meerdere partijen aangeboden voor deze revitalisatie, waarbij het werk aan Energy Bridge is gegund. Begin april is met de werkzaamheden begonnen, zonder dat de huurders er last van hebben.

Met twee nieuwe warmtepompen, groot onderhoud aan de WKO en een functionele controle van de klimaatinstallatie is het kantoorgebouw straks weer klaar voor het toekomst.

Is uw klimaatinstallatie ook aan vervanging toe? En wilt u mogelijk naar een duurzaam systeem? Neem dan contact met ons op!

Op de hoogte blijven van ons nieuws en innovaties?

Meld u aan voor onze updates

Op de hoogte blijven?