Workshop ‘Roadmap Paris Proof’

Naast het aardgasvrij maken van gebouwen, deelt Energy Bridge ook haar ervaring om bij organisaties verduurzamingsprocessen te versnellen. Tijdens een workshop op de Retail Duurzaamheidsdag van CBRE Global Investors is gewerkt met Roadmaps om de Paris Proof ambitie te halen.

Met de Parijsdoelstellingen in 2050 heeft de Dutch Green Building Council voor de bestaande gebouwen een Paris Proof ambitie opgesteld. Deze ambitie richt zich op het reduceren van het huidige energieverbruik van alle gebouwen met gemiddeld 66% en het gebruik van 33% duurzame energie. CBRE Global Investors is binnen de vakgroep ‘Retail’ van de DGBC actief en ondersteunt deze doelstellingen.

Tijdens de Duurzaamheidsdag op 25 juni j.l. voor haar asset managers, property managers (CBRE en Cushman & Wakefield) en diverse adviseurs (o.a. W4Y en Alba Concepts), heeft Energy Bridge een workshop gehouden hoe een Roadmap als procestool kan bijdragen om de Paris Proof doelstelling te halen. De aanwezigen gingen zelf aan de slag met een blanco Roadmap. Dankzij de verschillende aanwezige disciplines, kwamen naast de mogelijke verduurzamingstechnieken ook de stakeholders naar voren die nodig zijn om de doelstellingen te halen en werden oplossingen aangedragen voor de Split Incentive tussen eigenaar en huurder. De gezamenlijk opgedane ervaring wordt door CBRE Global Investors meegenomen in haar duurzaamheidstrajecten om de CO2-reductie te versnellen.

Bent u ook benieuwd naar ons concept, of wilt u een incompany workshop over dit thema verzorgd door Energy Bridge?

Zet die extra stap in de warmtetransite en neemt u dan contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op