Quickscan Utiliteitsgebouw

Hoeveel aardgas kan er in uw gebouw gereduceerd worden?
Doe onze quickscan!

Is de huidige koel- of verwarmingsinstallatie van uw gebouw toe aan vervanging? Of wilt u uw bestaande installatie zo snel mogelijk verduurzamen? Onderzoek eenvoudig de mogelijkheden met onze quickscan.

Op basis van de onderstaande vragen geeft Energy Bridge voor uw gebouw een raming van de investeringskosten, de verwachte aardgasreductie en het financieel rendement en terugverdientijd op basis van de Total Cost of Ownership. Tevens wordt de verbeterde energieprestatie van het gebouw bepaald op basis van kWh/m2 volgens de WEii-methodiek. Dit doen wij op basis van kengetallen die wij aan de hand van tientallen verduurzamingsprojecten hebben ontwikkeld. Daarnaast gebruiken we openbare data van uw gebouw, zoals het BAG-register.

De quickscan is geheel vrijblijvend. Vul de vragenlijst in en u ontvangt binnen enkele werkdagen inzicht in de mogelijkheden.


Vragenlijst verduurzaming utiliteitsgebouw

"*" geeft vereiste velden aan

1. Wat is het adres van het gebouw?*
Eventueel kunt u een kopie opsturen van de jaarafrekening van de laatste 2 jaar van uw energiemaatschappij. U kunt deze hieronder uploaden of per mail versturen aan info@energybridge.nl.
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
*

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op