Home > Actueel > Rabobank financiert groei Energy Bridge

Rabobank financiert groei Energy Bridge

Rabobank financiert groei Energy Bridge

Om de groei van Energy Bridge te ondersteunen, heeft de Rabobank een financieringsarrangement verleend aan Energy Bridge. Hiermee kan verder worden geïnvesteerd in de Warmte as a Service proposities en in de bedrijfsvoering van Energy Bridge.

Met de focus om CO2- en aardgasreductie te halen in bestaande woongebouwen en kantoren met bestaande collectieve gasgestookte installaties, groei Energy Bridge snel. Zij ontwikkelt nieuwe kennis en mogelijkheden om snel en eenvoudig deze verduurzaming te realiseren en te garanderen. Nieuwe investeringen in, onder andere, software ondersteunen onze relaties om vroegtijdig inzicht te krijgen. Dit leidt tot snellere besluitvorming en een efficiëntere uitvoering van de verduurzaming.

Energy Bridge bankiert al vanaf het begin bij de Rabobank en werkt samen met de landelijke experts rondom energietransitie van de Rabobank. De keuze voor de Rabobank voor extra kapitaal was daarom snel gemaakt waardoor het financieringsvoorstel snel aangeboden kon worden.

‘We hebben binnen twee weken deze financiering kunnen afronden dankzij het nieuwe online portal voor zakelijke financieringsaanvragen.’ vertelt Cris van Arkelen, Directeur MKB Rabobank. ‘Met onze maatschappelijke rol en impact die we als Rabobank willen maken, past Energy Bridge heel goed in onze strategie om de verduurzaming in Nederland te versnellen.’

Jan-Maarten Elias, Directeur van Energy Bridge: ‘Met de Rabobank als huisbank vanaf het begin, is zij een prettige en betrouwbare partner om ons bedrijf verder te helpen groeien. De ambitie van de Rabobank spreekt ons aan en haar netwerk helpt ons ook verder in de doorontwikkeling van nieuwe proposities en relaties om nog meer en sneller CO2 te reduceren. Wij danken de Rabobank voor het vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking.’

In samenwerking met bedrijfsadviseur Red Lemon is deze deal tot stand gekomen.

Op de foto, van links naar rechts: Klaasjan van der Maas, Jan-Maarten Elias (Energy Bridge), Cris van Arkelen, Frank Löwik, Thomas Dekker (Rabobank), Bart van der Heiden (Red Lemon).

Wilt u weten hoe Energy Bridge uw gebouw kan verduurzamen? Neem dan graag contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op