Woningcorporaties

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Uw wooncomplexen verduurzaamd met voordeel voor uw huurders

Als woningcorporatie heeft u een grote opgave om uw vastgoedportefeuille te verduurzamen. En zorg te dragen voor verantwoorde woonlasten voor uw huurders. Samen met experts uit de corporatiesector hebben wij dé oplossing ontwikkeld om wooncomplexen met een blokverwarming te verduurzamen. Met snelle, praktische en financiële stappen nemen wij de volledige zorg van u uit handen om deze complexen naar 100% aardgasvrij te brengen. Het enige dat de huurders merken is dat hun energierekening lager wordt. Wij noemen dit ‘geruisloos verduurzamen’.

Snel en efficiënt proces

Wij ontwerpen, realiseren én garanderen de overgang van fossiele naar duurzame warmte, daarbij volgen wij ons stappenplan. Met dit efficiënte proces kunnen wij binnen 6 maanden zo’n 80% aardgasreductie en 50% CO2-besparing halen. Daarnaast garanderen wij voor 15 jaar de werking van de duurzame blokverwarming. Daarmee is er zekerheid voor de huurders, voor de woningcorporatie en voor het milieu.

Naar 100% aardgasvrij

Onze werkwijze is gericht om uiteindelijk 100% aardgasvrij te worden. Door op natuurlijke momenten te verduurzamen is het mogelijk om dit binnen 15 jaar te halen. Wij volgen daarbij het 3 stappenplan naar 100% aardgasvrij.

De voordelen:

  • Snel: binnen 6 maanden tot 80% aardgasvrij en 50% CO2 reductie, met perspectief op 100% aardgasvrij
  • Gegarandeerd: gegarandeerde huurdersparticipatie met lagere energielasten
  • Voordelig: duurzame warmte tegen lage kosten

Snel aan de slag? Bekijk onze woningcorporatie projecten en begin alvast met onze online quick scan.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op