Zorgvastgoed

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Zorg met lagere kosten en minder CO2

Zorggebouwen dragen de verantwoordelijkheid om kwetsbare mensen een warm en comfortabel thuis te geven. Met de vele veranderingen vanuit de overheid, de continue aandacht voor uw personeel en uw cliënten en de beperkte budgetten, staat verduurzaming wellicht niet hoog op de agenda. Terwijl u weet dat hier te besparen valt. Wij nemen dit van A tot Z voor u uit handen. Terwijl u kan focussen op uw primaire processen.

Aardgas als grote kostenpost

De grootste kostenpost voor energie is uw gasrekening om uw gebouwen te verwarmen. In de meeste gevallen gebeurt dit met collectieve gasgestookte ketels. Voor deze collectieve installaties (ook wel ketelhuizen of blokverwarmingen genoemd) bieden wij dé oplossing om snel kosten te besparen en eenvoudig grote stappen naar aardgasvrij te zetten.

Snel en efficiënt proces

Wij ontwerpen, realiseren én garanderen de overgang van fossiele naar duurzame warmte, daarbij volgen wij ons stappenplan. Met dit proces kunnen wij binnen 6 maanden zo’n 80% aardgasreductie en 50% CO2-besparing halen. Terwijl het zorgproces in het gebouw volcontinu doorgaan.

Garantie op aardgasreductie

Wij kunnen voor 15 jaar de werking van de duurzame blokverwarming garanderen. Daarmee is er meer zekerheid rondom de lagere energie- en servicekosten, wordt de extra investering snel terugverdiend en is er voordeel voor het milieu.

Naar 100% aardgasvrij

Onze werkwijze is gericht om uiteindelijk 100% aardgasvrij te worden. Door op natuurlijke momenten te verduurzamen is het mogelijk om dit binnen 15 jaar te halen. Wij volgen daarbij het 3 stappenplan naar 100% aardgasvrij.

De voordelen:

  • Continue warmtelevering voor uw cliënten gegarandeerd
  • Binnen 6 maanden tot wel 80% aardgas- en 50% CO2-reductie, met perspectief op 100% aardgasvrij
  • Extra investering wordt terugverdiend door aardgasreductie

Snel aan de slag? Bekijk onze projecten en begin alvast met onze online quickscan.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op