Home > Actueel > Energy Bridge aanwezig op landelijke bijeenkomst voor VvE’s op 20 en 21 september

Energy Bridge aanwezig op landelijke bijeenkomst voor VvE’s op 20 en 21 september

De hoge aardgasprijzen en de impact op het milieu vragen om snelle verduurzaming van warmtesystemen. Ook VvE’s staan voor die opgave. Tijdens de landelijke voorlichtingsbijeenkomsten van Stichting VvE Belang voor VvE-bestuursleden, wordt onder andere aandacht geschonken aan het reduceren van het aardgasverbruik.

Bezoek onze stand op 20 en 21 september in Ahoy

Energy Bridge is dé expert in het verduurzamen van collectieve ketels (ook wel blokverwarming genoemd) en heeft oplossingen om snel en eenvoudig aardgasvrij te verwarmen en CO2-uitstoot te verminderen. Wij zijn op 20 en 21 september in Ahoy Rotterdam aanwezig tijdens de voorlichtingsbijeenkomst van Stichting VvE Belang. Wij vertellen u daar graag alles over onze aanpak om geruisloos over te stappen op duurzame warmte. Daarin nemen we zelfs het financiële plaatje mee. Wij zien ernaar uit kennis met u te maken.

Aanmelden Voorlichtingsdagen voor VvE’s

Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomsten, dan vindt u hier de link naar de aanmeldingspagina van Stichting VvE Belang.

Weten hoe onze aanpak werkt?

Heeft u geen mogelijkheid om naar de voorlichtingsdagen te komen, maar wilt u wel meer weten over hoe onze aanpak werkt? Kijkt u dan op deze pagina: informatie voor VvE’s.

Direct contact met ons?

Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

Foto: copyright Stichting VvE Belang

Op de hoogte blijven van ons nieuws en innovaties?

Meld u aan voor onze updates

Op de hoogte blijven?