Home > Actueel > Energy Bridge aanwezig op landelijke voorlichtingsbijeenkomsten voor VvE’s

Energy Bridge aanwezig op landelijke voorlichtingsbijeenkomsten voor VvE’s

De hoge aardgasprijzen en de impact op het milieu vragen om snelle verduurzaming van warmtesystemen. Ook VvE’s staan voor die opgave. Tijdens de landelijke voorlichtingsbijeenkomsten van Stichting VvE Belang voor VvE-bestuursleden, wordt onder andere aandacht geschonken aan het reduceren van het aardgasverbruik.

Bezoek onze stand tijdens de landelijke voorlichtingsbijeenkomsten

Energy Bridge is dé expert in het verduurzamen van collectieve ketels (ook wel blokverwarming genoemd) en heeft oplossingen om snel en eenvoudig aardgasvrij te verwarmen en CO2-uitstoot te verminderen. Wij zijn tijdens álle voorlichtingsbijeenkomsten van Stichting VvE Belang met een stand aanwezig:

Zwolle | IJsselhallen | 11 en 12 september 2023
Rotterdam | Ahoy | 19 en 20 september 2023
‘s-Hertogenbosch | Congrescentrum 1931 | 25 en 26 september 2023
Utrecht | Jaarbeurs | 4 en 5 oktober 2023

Wij vertellen u daar graag wat u kun doen om geruisloos over te stappen naar duurzame warmte en hoeveel u daarmee bespaart.

Daarnaast houdt Energy Bridge tijdens alle voorlichtingsdagen om 13:15 uur de workshop “Duurzame oplossingen voor VvE’s: warmtepompen en vermindering gasverbruik”.

Aanmelden Voorlichtingsdagen voor VvE’s

Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomsten, dan vindt u hier de link naar de aanmeldingspagina van Stichting VvE Belang. Let wel: enkele data zijn al volgeboekt, dus wees er snel bij.

Weten hoe onze aanpak werkt?

Heeft u geen mogelijkheid om naar de voorlichtingsdagen te komen, maar wilt u wel meer weten over hoe onze aanpak werkt? Kijkt u dan op deze pagina: informatie voor VvE’s.

Direct contact met ons?

Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Neem contact met mij op