Pas jij in ons team?

Benieuwd hoe wij met elkaar omgaan en of jij je bij ons thuis zou voelen?

Wij vieren onze successen samen!

Samen met ons ambitieuze team van vakmensen ga je bij de meest uiteenlopende klanten aan het werk. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we onze afspraken nakomen en op elkaar kunnen bouwen, zodat elke klant later weer bij ons terug komt.

Er is bij Energy Bridge regelmatig tijd voor gezelligheid na het werk en ook vieren wij onze successen samen! Want het succes van Energy Bridge is niet alleen te danken aan ons unieke concept en aanpak, maar hangt ook in grote mate van alle teamleden af. 

Met een supergezellig team met veel
kennis maken we samen gave projecten.”
Jasper – Monteur bij Energy Bridge

Ik kom iedere dag mijn bed uit voor
ons team, zij zijn mijn drijfveer.”
Klaasjan – Technisch Directeur

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers vertellen graag over hun werk en ervaringen bij Energy Bridge. Lees hieronder de uitgebreide interviews en laat je door hen inspireren.

Jelle vertelt
Jelle vertelt

Jelle Fokkema is gedreven in bijna alles wat hij doet. Hij is onze Technische Directeur en vertelt graag over zijn visie op verduurzaming en andere interesses die hem bezighouden.

Roel vertelt
Roel vertelt

Roel ten Thije ziet duurzaamheid graag terug in zijn dagelijkse werk. Hij vertelt over zijn baan als projectleider en over hoe hij bij Energy Bridge terecht is gekomen.

Heb je vragen?

Dat is begrijpelijk. We beantwoorden jouw vragen graag, dus neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail of bel ons op 085 400 5050

Terug naar de pagina Werken bij Energy Bridge.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op