Home > Actueel > VvE’s in 7 vragen naar aardgasvrij

VvE’s in 7 vragen naar aardgasvrij

Is uw appartementencomplex toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heeft u net een vervanging achter de rug maar wilt u alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Energy Bridge helpt u en uw VvE-beheerder eenvoudig aan inzicht, zonder dure advieskosten. Hoe? Wij vertellen u graag meer!

Energy Bridge focust zich op het verduurzamen van blokverwarmingen voor woongebouwen van VvE’s, woningcorporaties en zorginstellingen. We nemen het totale proces van verduurzaming van A tot Z over, u hoeft niets te doen. We combineren onafhankelijk, technisch advies met logische, robuuste oplossingen. En leveren garantie dat deze ook zo werkt. Daarbij richten we ons altijd op de laagste investering met zoveel mogelijk aardgasreductie en CO2-reductie.

Expertsysteem voor quickscan

Met haar opgebouwde kennis heeft Energy Bridge een expertsysteem opgebouwd. Op basis van 7 eenvoudige vragen kan al binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om uw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case. Deze snelle quickscan biedt Energy Bridge u gratis aan!

Verschillende gebouwen met installatiekenmerken

In Nederland zijn zo’n 40.000 blokverwarmingen binnen de VvE’s, de woningcorporaties, verzorgingshuizen en maatschappelijk vastgoed. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 100 analyses en ontwerpen met meerdere duurzame technieken gemaakt voor verschillende appartementencomplexen. Het resultaat verraste ons niet: geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Wat wel naar voren komt is dat we nu gebouwtypologieën met specifieke installatiekenmerken weten te onderscheiden. En dat we voor deze typologieën, dankzij onze ervaring met productselectie en uitvoering, kentallen hebben ontwikkeld.

7 vragen

Met deze gebouwtypologieën kan Energy Bridge op basis van 7 eenvoudige vragen al een 70% zekere oplossing aanbieden, zelfs zonder de situatie te hebben gezien! We kijken naar onder andere naar de locatie, het bouwjaar, de bestaande techniek en de bestaande gasrekening. De best passende duurzame oplossing wordt geselecteerd en een financiële doorkijk voor de komende 15 jaar wordt gegeven. Daarbij wordt ook inzicht gegeven in de mogelijke financieringsmogelijkheden, bijvoorbeeld via een lening van het Warmtefonds of via een exploitant.

Inzicht binnen één dag

Met deze 7 vragen kan Energy Bridge u binnen één dag inzicht geven hoe uw blokverwarming aardgasvrij kan worden. Op basis van deze quickscan kunt u bepalen of dit interessant is om het verder te onderzoeken. Bent u toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heeft u net een vervanging achter de rug maar wil u alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Neem dan graag contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op