Vereniging van Eigenaars

Uw appartementencomplex verduurzaamd

Met de hoge aardgasprijzen en de impact op het milieu wilt u met uw VvE verduurzamen. Want zo verlaagt u uw maandelijkse kosten en blijven de woningen toekomstbestendig. Hoe dan? Over kleine maatregelen is iedereen het snel eens. Maar de grootste CO2-producent is uw aardgasgestookte CV-ketel. Wij zijn dé expert in het verduurzamen van collectieve ketels (ook wel blokverwarming genoemd) en de oplossing om snel en eenvoudig aardgasvrij te worden en CO2 uitstoot te verminderen.

Integraal plan

Als VvE wilt u een integraal plan voor uw appartementencomplex. Samen met onze partners brengen wij structuur, overzicht en duidelijkheid. In logische en natuurlijke stappen gaat uw gebouw naar 100% aardgasvrij.

Stappenplan met garanties

Wanneer u uw blokverwarming wilt verduurzamen, volgens wij ons stappenplan. Daarmee ondersteunen wij uw besluitvormingsproces. Vanwege de extra investering voor de lange termijn, raden wij aan om uw verduurzaming extern te financieren. Via VvEwarmte, ons Warmte as a Service concept, bieden wij de VvE langjarig zekerheid rondom de werking van de duurzame installatie en leveren we duurzame warmte voor een vaste prijs. En door de reductie van het aardgasverbruik, garanderen wij dekking van de financieringslasten.

De voordelen voor VvE’s:

  • Rente en aflossing investering wordt zoveel mogelijk gedekt uit aardasreductie
  • Binnen één jaar tot wel 80% aardgas en 50% CO2 reductie
  • Garantie op continue warmtelevering voor de VvE en haar eigenaren

Snel aan de slag? Bekijk onze VvE projecten en begin alvast met onze online quick scan.

Op de hoogte blijven van ons nieuws en innovaties?

Meld u aan voor onze updates

Op de hoogte blijven?