Energy Bridge is Erkend Leerbedrijf

Om de verduurzamingsplannen in Nederland waar te maken, is het cruciaal dat er voldoende vakmensen zijn. Als Erkend Leerbedrijf helpt Energy Bridge om nieuwe vakmensen op te leiden en levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het mooie vakmanschap van installatietechniek.

Met de focus om CO2- en aardgasreductie te halen bij bestaande collectieve gasgestookte installaties in woongebouwen en kantoren, komen we mooie, interessante en complexe uitvoeringstrajecten tegen. Tijdens deze verduurzamingsprojecten willen we actief vakmensen opleiden via een stage of als leerbaan. Energy Bridge heeft daarom de erkenning aangevraagd en gekregen voor de volgende MBO-niveaus:

  • Technicus engineering niveau 4
  • Eerste monteur woningen niveau 3
  • Eerste monteur utiliteit niveau 3
  • Monteur werktuigkunde installaties niveau 2

Door alle stappen vanuit advies en realisatie tot en met beheer en exploitatie te doorlopen, krijgen onze nieuwe collega’s gelijk de breedte van het verduurzamingsvraagstuk mee. Onder leiding van onze ervaren mensen leren ze de fijne kneepjes van het vak: niet alleen op technisch en organisatorisch vlak maar komen ook direct in contact met onze klanten.

Heb jij interesse om bij Energy Bridge je opleiding met een stage of leerbaan verder te vervolgen en concreet bij te dragen aan de grote verduurzamingsopgave in Nederland? Bekijk dan onze vacatures of neem graag contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op