Commercieel vastgoed

Uw pand verduurzamen op een natuurlijk moment

Als belegger, eigenaar of beheerder denkt u na over de verduurzaming van uw pand. Het liefst sluit u aan bij de natuurlijke momenten, zoals een vervanging of een verbouwing. En dat deze investering ook rendement voor u oplevert. Wij verduurzamen uw opwekinstallatie op het moment van vervanging. Daarmee maakt u een grote stap in CO2-reductie en ontvangt uw rendement dankzij een forse besparing op aardgas.

Snel inzicht en effectieve uitvoering

Op basis van meerdere projecten hebben we een stappenplan ontwikkeld. Daarmee begeleiden wij u van A tot Z. Door in het begin verschillende oplossingen aan te dragen, kunt u kiezen voor de beste business case dat past bij uw gebouw. Na de definitieve keuze maken wij het ontwerp en voeren, samen met onze realisatiepartners, de verduurzaming uit. Terwijl het gebouw vol in bedrijf is. Dankzij het efficiënte proces is het mogelijk dit binnen 6 maanden gerealiseerd te hebben.

Rendement op uw investering

Na realisatie monitoren we het comfort in het gebouw in combinatie met een zo efficiënt mogelijke opwekking van duurzame warmte en koude. Daarmee wordt de werking van de duurzame installatie langjarig zeker gesteld. En door de bestaande energierekening van de huurders over te nemen en langjarig voor dezelfde of lagere prijs warmte en koude te leveren, is het zelfs mogelijk de investering te dekken. Het voordeel van de aardgasreductie komt dan ook deels toe aan de investeerder/eigenaar. Deze oplossing om deze ‘Split Incentive’ te voorkomen heet ‘Warmte as a Service’.

Meer zekerheid voor gebruikers

Met Warmte as a Service krijgen de gebruikers eveneens meer zekerheid rondom het comfort in het gebouw. Zij ontvangen duurzame warmte en koude voor een vaste prijs, ze betalen alleen naar gebruik. En aangezien het risico voor een slecht draaiende duurzame installatie door Energy Bridge wordt gedragen, kunnen u en uw gebruikers betrouwbare voorschotten afspreken rondom de service- en energiekosten.

De voordelen

  • Snelle verduurzaming: binnen één jaar tot 80% aardgasvrij en 50% CO2 reductie
  • Zekerheid: langjarige monitoring voor comfortabel werkklimaat en betrouwbare voorschotten voor service- en energiekosten
  • Financieel voordelig: investering wordt terugverdiend via aardgasreductie

Snel aan de slag? Bekijk onze commercieel vastgoed projecten en vraag een quickscan aan .

Op de hoogte blijven van ons nieuws en innovaties?

Meld u aan voor onze updates

Op de hoogte blijven?