Onze oplossingen

Op elk moment uw collectieve installatie verduurzamen.

Voor het slim, snel en effectief reduceren van aardgas en CO2 bij gebouwen met een collectieve installatie, zoals een blokverwarming of koelmachine, werken we letterlijk ‘van boardroom tot boilerroom’. Daarbij passen wij de volgende oplossingen toe:

Quickscan

Om snel een eerste indruk te krijgen in de mogelijkheden om te verduurzamen, bieden wij u onze Quickscan woningbouw of utiliteitsbouw. Doe deze quickscan en ontvang een vrijblijvend inzicht.

Advies

Wilt u een of meerdere scenario’s goed uitgezocht hebben, dan bieden we een adviestraject aan. Na bezoek op locatie selecteren wij met u een of meerdere technische oplossingen. Deze oplossingen worden uitgewerkt op financieel en energetisch vlak. U ontvangt een rapport waarmee u tot een besluit kan komen om tot verduurzaming over te gaan.

Ontwerp

Voordat een gekozen oplossing gerealiseerd kan worden, werken wij eerst het detailontwerp uit en bekijken we de omgevingsfactoren, zoals de elektriciteitsaansluiting van het netwerkbedrijf of de constructie van het gebouw. Met dit ontwerp kan een offerte opgesteld worden.

Realisatie

Wanneer wij de verduurzaming mogen realiseren, volgen wij een vast proces zodat u weet waar u aan toe bent. Als specialistisch bedrijf weten wij exact wat er bij zo’n verduurzaming komt kijken en welke impact deze werkzaamheden op de bewoners of gebruikers van het gebouw hebben. U kunt online onze planning bijhouden zodat u de bewoners of gebruikers goed kan blijven informeren.

Beheer & monitoring

Na oplevering geven wij u zekerheid en comfort door de installatie goed te beheren, te onderhouden en op afstand te monitoren op effectiviteit. Daarmee zorgen wij ervoor dat de verduurzaamde installatie ook echt bespaard op zowel aardgas als op energiekosten.

Ga vandaag aan de slag

Met een van de bovenstaande oplossingen kunt u op elk moment aan de slag. Zowel voor oude collectieve installaties als voor verduurzaamde installaties die nog niet rendabel draaien. Wilt u vandaag al weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gebouw met een collectieve installatie? Begin dan met gelijk met het invullen van de online Quickscan.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op