Home > Actueel > Energy Bridge is uitgeroepen tot FD Gazelle 2023!

Energy Bridge is uitgeroepen tot FD Gazelle 2023!

Energy Bridge is één van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee uitgeroepen tot FD Gazelle 2023. Deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad werd op donderdag 23 november uitgereikt. Oprichters Jan-Maarten Elias en Klaasjan van der Maas zijn daar uiteraard erg trots op!

Criteria FD Gazelle 2023

Om in aanmerking te komen voor de FD Gazelle 2023 moet een onderneming onder andere een minimale omzetgroei van 20% over de periode 2020-2022 laten zien en financieel gezond zijn. Daarnaast wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de toename van het personeelsbestand. De FD Gazellen worden uitgereikt in verschillende categorieën, namelijk omzetklassen en regio’s. Energy Bridge valt in de categorie ‘klein’ en in de regio Oost Nederland.

Sinds 2019

Sinds de oprichting in 2019 is Energy Bridge jaarlijks fors gegroeid en zijn al veel klanten geholpen met verduurzaming en het verlagen van de energierekening. Ook in 2023 is deze groei doorgezet zodat nog meer impact gemaakt wordt.

Dank

Wij danken ons team, onze klanten en ketenpartners, want mede dankzij hen hebben wij deze mooie mijlpaal bereikt. Op naar nog meer duurzame impact!

Meer informatie?

Wilt u weten Energy Bridge voor u kan betekenen? Neem dan graag contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op