Home > Actueel > Jelle Fokkema nieuwe aandeelhouder bij Energy Bridge

Jelle Fokkema nieuwe aandeelhouder bij Energy Bridge

Met de groei van Energy Bridge zijn er mogelijkheden ontstaan om persoonlijke ambities waar te maken. Jelle Fokkema, manager advies en techniek, is sinds kort toegetreden als aandeelhouder.

Met zijn passie om de warmtetransitie te versnellen is hij eind 2020 als adviseur bij Energy Bridge gestart. Met zijn achtergrond aan de Universiteit Twente en zijn diepgaande kennis van duurzame opwektechnieken heeft hij in korte tijd bewezen een belangrijke bijdrage te leveren in de activiteiten van Energy Bridge.
 
Jelle: ‘De warmtetransitie lukt alleen door aan de voorkant de juiste keuzes te maken en daarna deze zo efficiënt mogelijk waar te maken. Dat is de uitdaging die mij heeft gegrepen en die Energy Bridge zich eigen heeft gemaakt. Ik kijk ernaar uit om met het team en onze relaties de warmtetransitie verder te versnellen.’
 
Samen met mede-aandeelhouders Jan-Maarten Elias en Klaasjan van der Maas biedt Jelle nog meer continuïteit om de verduurzaming waar te maken bij onze (toekomstige) relaties.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op