Home > Actueel > Practise what you preach in de ‘House of Energy’

Practise what you preach in de ‘House of Energy’

Rudius Vastgoed, eigenaar van het duurzame kantoor ‘House of Energy’ in Arnhem, en Energy Bridge hebben zowel een huurovereenkomst als een beheercontract voor de ‘House of Energy’ getekend. De klimaatinstallatie én de warmte-koude-opslag (WKO) installatie met een warmtepomp wordt door Energy Bridge gemonitord en aangestuurd. Deze integrale benadering zorgt direct voor lagere energiekosten en maximaal comfort voor alle huurders van de ‘House of Energy’. De WKO-installatie wordt door Energy Bridge beheerd volgens BRL6000-21.

Door de duurzame installaties zo optimaal mogelijk te laten functioneren, wordt er steeds minder aardgas verbruikt. Samen met de bouwkundige kwaliteit van het gebouw hebben de installaties de potentie om het gebouw volledig aardgasvrij te verwarmen. Doelstelling is daarom om op termijn de aardgasaansluiting te verwijderen.

Wilt u het duurzame pand met de WKO bezoeken en verder geïnformeerd worden over onze proposities hoe we in de bestaande gebouwen zoveel mogelijk aardgas en CO2 kunnen reduceren? Of wilt u meer informatie over een van onze projecten? Neem dan contact met ons op.

U bent van harte welkom voor een duurzaam kopje koffie!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op