Home > Actueel > “Jong geleerd, oud gedaan” tijdens succesvolle Techniekdag in Ede

“Jong geleerd, oud gedaan” tijdens succesvolle Techniekdag in Ede

Op de Techniekdag op 17 juni 2023 bij het Technova College in Ede heeft Energy Bridge de jongste generatie en hun ouders enthousiast gemaakt voor duurzame installatietechniek. Zo kon iedereen een kijkje nemen in een van onze geprefabriceerde warmteskids. Daarnaast konden zij, samen met onze vakmensen, de mooiste kunststukjes voor thuis maken. De dag werd een groot succes, mede dankzij de goede organisatie en het getoonde vakmanschap van alle deelnemende bedrijven.

Doelstelling techniekdag

De Techniekdagen, die ook op andere plaatsen in het land georganiseerd werden, hebben als doel om bezoekers aan de hand van creatieve doe-activiteiten te laten beleven hoe boeiend techniek is en hoe interessant het is om in de techniek werkzaam te zijn. De deelnemende onderwijsinstellingen en bedrijven richten zich daarbij vooral op jongeren tussen 8 en 14 jaar, maar het programma was voor iedereen aantrekkelijk gemaakt.

Volop kansen in de technische sector

Vele aspecten van techniek kwamen deze dag aan bod: van lassen tot een escape room spelen en van smeden tot lego mindstorms robots. Zo’n Techniekdag is een uitgelezen kans om jongeren kennis te laten maken met techniek en ze te stimuleren om te kiezen voor een technische opleiding. De technische sector biedt volop kansen en mogelijkheden op een goedbetaalde baan.

Zo liet Energy Bridge de bezoekers ervaren hoe techniek ingezet wordt om een bijdrage te leveren aan duurzame verwarming van gebouwen en de bijbehorende energiebesparing. Wij hebben kunnen laten zien dat werken in de techniek leuk en afwisselend is, en dat het echt het verschil kan maken met het oog op een milieuvriendelijke toekomst!


Wilt u meer informatie over Energy Bridge?

Neem dan graag contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op