Home > Actueel > Verduurzaming blokverwarming in ‘Appartement en Eigenaar’.

Verduurzaming blokverwarming in ‘Appartement en Eigenaar’.

In het magazine van ‘Appartement en Eigenaar’ is het VvE Bestuur van de flat Rijnoeverflat Hulkestein geïnterviewd. Het artikel geeft een mooi inkijkje over het besluitvormingsproces en de rol van Energy Bridge om de verduurzamingsplannen van de VvE concreet te maken en snel uit te voeren. Sinds vorige week wordt de VvE duurzaam verwarmd.

Over het project

De verduurzaming van de blokverwarming van de Rijnoever Hulkensteinflat is prachtig voorbeeld hoe het proces is doorlopen. Vanaf het eerste contact in december 2022 via een online aanvraag van een quickscan tot en met de eerste duurzame warmtelevering begin februari 2023. Het artikel geeft hierin een mooi beeld in de verschillende stappen die het VvE bestuur en Energy Bridge samen hebben gezet. Klik hier voor informatie over het project. Download hier het volledige artikel.

In juni volgt een vervolgartikel met hierin de ervaringen met de warmtepompen.

Over ‘Appartement en Eigenaar

Appartement en Eigenaar is een van de grootste VvE-platforms voor beheerders, bestuurders en bewoners. Elk kwartaal publiceren zij een magazine. Voor meer informatie: www.appartementeneigenaar.nl

Meer weten?

Voor meer informatie hoe wij u kunnen helpen, neem dan graag contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Energy Bridge? Schrijf u in voor de nieuwsbrief! En volgt u ons al op LinkedIn?

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op