Ketelhuizen van Eteck naar aardgasvrij

Samen met Eteck werkt Energy Bridge aan het aardgasvrij maken van vier bestaande exploitaties waarbij de ketelhuizen aan vervanging toe zijn. Deze blokverwarmingen bestaan onder andere uit gasgestookte CV-ketels en WKK’s. Eteck’s ambitie is om te gaan voor 0. Nul CO2-uitstoot en nul gebruik van fossiele brandstoffen. Daarvoor worden met de kennis en daadkracht van Energy Bridge nieuwe innovatieve technieken en processen ontwikkeld waarbij de overlast voor de bewoners van de 242 appartementen tot een minimum wordt beperkt.

Wij streven naar een gezonde business case voor alle betrokkenen en nemen daarbij de huidige kosten van de bewoners als uitgangspunt. Samen werken we aan duurzame warmte voor optimaal wooncomfort.

Energy Bridge voert het traject van A tot Z uit. Nadat de technische oplossing is bepaald en de investering is goedgekeurd, pakt Energy Bridge de verdere communicatie en realisatie op. Hiermee is er voor iedereen één aanspreekpunt.

Wilt u graag meer weten wat Energy Bridge ook voor uw blokverwarming of ketelhuis kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag dat Energy Bridge contact met mij opneemt.

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact met mij op